فالوده شیرازی

 

اب 2 لیوان  .  شکر 2 لیوان  . گلاب 1/4 لیوان  . نودل چینی 100 گرم

 

 

طرز تهیه :شکر و اب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند ، پس از خنک شدنگلابرا به اب و شکر اضافه نمائید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 5 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود.

 

رشته های چینیرااز بسته بندی خارج کنید و داخل اب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید بهمدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند ، پس از نرم شدنرشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با اب سرد ابکشی کنید و بگذارید اباضافی اش خارج شود.

 

 

شیره فالوده ( مخلوط اب و شکر و گلاب ) راپس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگریخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس نودل های ابکش شده را بهان اضافه نمائید.

 

ارام مواد را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرف بریزید و بهمراه ابلیمو ،بستنی، شربت البالو و سرو نمائید.

 

نکته ها :نودل های چینی بصورت بسته های اماده در فروشگاه ها بفروش میرسند ، شیرهفالوده حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن نودل ها سفت و سردشوند.

 

برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید 15 دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند ، در روش سنتی تهیه فالوده  از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود اما بدلیل اینکه این روش نیازمندابزار خاصی میباشد نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهیدارد.




تاريخ : ۱۳٩۳/۳/٢۸ | ۸:٢٥ ‎ق.ظ | نویسنده : فاطمه شیری | نظرات ()
  • بن تن | قالب وبلاگ